Tarinoita Ramona-koiran koiruuksista ja muista touhuista

tiistai 20. joulukuuta 2011

Toinen nolla!

Ollaan nyt syksy treenailtu kerran viikossa ohjatussa ryhmässä Hukka-hallin lämpimissä tiloissa. On kyllä niin ihana että on lämmin halli missä treenata, sillä meillä ei ainakaan tulisi mitään jos pitäisi jossain kylmässä rämpiä. Treeneissä on saatu paljon vinkkejä mihin jatkossa tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Tulevan vuoden tavoitteena onkin:
1. oppia persjättö (tähän asti menty valssilinjalla, ja jatkossa tarkoitus saada menoa vähän sulavammaksi)
2. minun pitäisi luottaa koiraan ja osata jatkaa rataa vaikka joku kohta menisi pipariksi. Harmittaa ihan älyttömästi se kun virheiden tullessa Moona alkaa epäröimään ja se katsoo minua niin surullisena kun tuli tehtyä väärin. Se on kyllä maailman ihanin koira <3 Nyt jatkossa yritän tsempata sitä enemmän ja merkitä valmiiksi paikkoja radalla jollon kehun sitä.
3. saada kepeille vauhtia. Välillä menee tosi hienolla vauhdilla mutta sitten taas välillä niiiiiiiin hitaasti.
4. nousu kakkosiin :)

Marraskuussa kisattiin hallilla 3 kisaa. Ensimmäinen oli agirata, josta tuli toinen nolla kirjaan. Rata tuntui aika helpolta, ja jotenkin lähin suorittamaan sitä ilman paineita, jonka vuoksi se menikin niin hyvin.

Lähtö oli siis vasemmalta ylhäältä.

Toiselta agiradalta ja hyppäriltä taisi sitten tulla hyllyt, latistun heti jos tulee jossain virhe, huokasen syvään ja ajattelen ettei ole mitään väliä miten loppurata menee. Mutta siihen olen tyytyväinen että aika meillä on nyt hyvin riittänyt ja se että virheet ollut pieniä, joita ei tulisi jos vaan ohjaisin tarpeeksi varmasti. Joten jospa nyt ennen kesää se viimeinen nolla tulisi.

Tänään treeneissä oli kolmen agiryhmän yhteinen leikkimielinen pikkujoulukisa, ratana oli 2 luokan hyppäri. Yllätykseksi rata ei nyt ihan kauheen vaikea ollut. Hankalin kohta oli ekan putken jälkeen, ajattelin että jos osattais tekisin persjätön, mutta koska ei osata ajattelin tehdä valssin. Loppujen lopuksi en tehnyt kumpaakaan vaan jäin väärälle puolelle koiraa ja jouduin tekemään takana leikkauksen. Toista putkea edeltävälle hypylle tein sylikäännöksen, joka Moonalle sopii hyvin (vaikkei sitä nyt ihan oikein ehkä tehdä). Loppurata meni sitten hyvin, paitsi keppejä ennen Moona alkoi haistella maata ja siinä sitten kiersi ekan välin väärältä puolelta. Lopputulos oli 10 vp ja toinen sija :)


Lähtö oli vasemmalta alhaalta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti